Vrijdag 28 augustus
komt de KinderKaravaan van Theater Orpheus in Park Zuidbroek bij de voetbalkooi. Je kunt komen genieten van de geweldige voorstelling 'de Keukenparade' van Buurman in de Natuur.

 

De voorstelling begint om 13.00 uur en is vrij toegankelijk. Het programma duurt 40 minuten.

De voorstelling is bedoeld voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders. De bomen in het park vormen het decor, de toneelvloer is van gras, de stroom wordt opgewekt door zonne-energie. De voorstelling wordt natuurlijk gespeeld door echte acteurs. Als publiek geniet je van de voorstelling maar je mag ook zelf lekker meedoen. Neem je picknick & kleedje mee, dan kunnen we na afloop met zijn allen (op 1,5m afstand) picknicken.

 

BUURMANS KEUKENPARADE
Een wervelende, spicy kook- en dansshow over de allerlekkerste gerechten uit de wereldkeuken. In welk land mag je slurpen aan tafel? Hoe is de smaak van vergeten groenten? Is drakenfruit echt gevaarlijk en wat betekent: “de liefde gaat door de maag? “

Plan d- gaat in Buurmans Keukenparade op zoek naar de keuken en de eetgewoontes van de buren. Het hele toneel is een verzameling van geuren, kleuren en smaken. In deze grote wereldkeuken vertellen wij de verhalen over kosher en halal, over kletskoek en Vlaamse friet, over couscous versus een gehaktbal. Koken verbindt culturen en koek en taart is voeding voor de ziel.

Twee dansers ontdekken de ultiem lekkerste recepten van de wereld. In een smakelijke ontdekkingstocht door de wereldkeuken vinden ze een scala aan gerechten en gebruiken die iets vertellen over de bewoners en het land van herkomst. In deze keuken vieren wij de wereldkeukenvrede door samen te eten en te leren van elkaars gebruiken en gekkigheden. Voor alle leeftijden en iedereen die van eten houdt….

 

Richtlijnen Covid 19

Om een bezoek aan de KinderKaravaan voor iedereen veilig te houden, hanteren wij de volgende richtlijnen:

Wij gaan ervan uit dat mensen die samen op een picknickkleedje zitten ook uit één huishouden komen;
Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM, dat betekent onder andere:

- Was vaak je handen;
- Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van andere volwassenen;
- Heb je klachten? Blijf thuis!

Wij vragen je om vooral te genieten van deze leuke voorstelling in de buitenlucht!