Zondagmiddag 7 juli vindt in ons park van 15.00 tot 17.00 uur het tweede concert van het seizoen plaats. Deze keer relaxte jazz, gevolgd door een voorproefje van een ‘zeikend sterke’ jazzmusical. De toegang is gratis.

Het concert begint om 15.00 uur met Jazzcobo the Quintet.
Naast de vaste bezetting van gitaar, contrabas, drums en zang maakt een gastblazer het quintet vol. Het repertoire bestaat uit toegankelijke bekende jazznummers. Zangeres Christel Wormgoor heeft daarbij de lead. The Quintet zorgt voor een bij een parkconcert passende relaxte sfeer. Achtergrond- en luistermuziek wisselen elkaar soepel af. Op de playlist staan o.a. Take Five, A night in Tunesia, Ain’t no sunshine en My funny Valentine.

Om 16.00 uur is het de beurt aan Musicalgroep Colours Apeldoorn.
Het is een enthousiaste groep met leden tussen de 18 en 40 jaar, die dit jaar 25 jaar bestaat. Het publiek krijgt een voorproefje van de nieuwe voorstelling Showpiss: een 'zeikend sterke’ jazzmusical.

Showpiss vertelt twee verhalen. Het eerste deel neemt je mee in een verdeelde samenleving, waar angst en armoede regeert. Iedereen is in de ban van een watertekort door een urinetaks. Het tweede deel is een verhaal vol vriendschap, liefde en haat in een vrouwengevangenis. De jazzy muziek, de strakke dans en sexy sfeer maakt dit tot wel een heel bijzondere gevangenis.


Naast de muziek is er voor kinderen een uitdagend springkussen.
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Wijkcafetaria Family staat weer klaar met koele drankjes en snacks. Nieuw is de samenwerking tussen de StadsAkkers en ’t Schuurtje. Ze bieden een heerlijk “Opkikkertje” aan. Een leuke tas met een taartje, wat tomaatjes en komkommer en een gezond sapje.