Zondagmiddag 8 september bruist het in park Zuidbroek te Apeldoorn van de activiteiten. Een buurtvolleybaltoernooi, diverse kinderactiviteiten, het laatste zomerparkconcert en lekkere hapjes en drankjes. De toegang is gratis.

 

Volleybaltoernooi

Op initiatief van enkele enthousiaste wijkbewoners wordt om 14.00 uur begonnen met het eerste Zuidbroek buurtvolleybaltoernooi. Er wordt gespeeld op gras. Teams van 6 personen, waarin minimaal 2 dames, kunnen zich aanmelden op volleybaltoernooizuidbroek@gmail.com Deelname vanaf 12 jaar.

 

Parkconcert
Het concert begint om 15.00 uur met the Fabulous ParkBraBand. Een naam met een bijzondere oorsprong, die zij tijdens het concert zelf ophelderen, voor een puur Apeldoorns Jazzcombo. De vijfmansbezetting speelt een bijzondere mix van jazz-, blues- en Latinstandards, met daarnaast zelf geschreven nummers. Improviseren zit in het DNA van de groep. De muzikanten maken hun muziek vanuit de overtuiging dat muziek, plezier en vriendschap samen gaan. De ervaring heeft ze geleerd dat er dan onverwacht mooie stukken ontstaan. Zo krijgt het concertpubliek verrassende en spannende muziekmomenten voorgeschoteld.

 

Om 16.00 uur is de beurt aan Muziektheater Tabula Rasa. Als eerste spelen zij een aantal highlights uit hun laatste musical Geestig. Een hilarische musical met vele intriges tussen levende mensen en geesten. Daarna prachtige muziek uit de beroemde musical The Sound of Music. Een musical die geen nadere uitleg behoeft! De groep vervolgt met een aantal nummers uit de musical LIVE! Die in 2016 werd genomineerd voor Amateur Musical Award.
Tot slot een primeur! Een sneakpreview van de komende productie. De musical Meisje van de Waag, die zich afspeelt ín en gaat over de stad Deventer. Tabula Rasa is er trots op deze productie van eigen bodem in 2020 in de Deventer Schouwburg te mogen spelen ter ere van het 150-jarig bestaan van de schouwburg.

Catering
Wijkcafetaria Family zorgt weer voor een glaasje wijn, bier en frisdrank. Alles voor € 1,- De StadsAkkers heeft samen met ’t Schuurtje een heerlijk gezond “Opkikkertje”. Een leuke tas met een appeltaartje, wat tomaatjes, fruit en een gezond sapje.

Nadere informatie

Joost Huijsman, voorzitter stichting Vrienden van park Zuidbroek

06 51359088