Op 02-04-2022 is de schaaktafel in park Zuidbroek officieel door Hidde geopend.
Het was bitter koud: de stukken bevroren nog net niet op het bord. Een partijtje schaken was daardoor helaas niet mogelijk.De schaakstukken werden overhandigd aan de voorzitter van TC Sprenkelaar, Albert Blikman. Mocht je zin hebben om een potje te schaken en je hebt geen schaakstukken bij je, dan kun je bij de bar van TC Sprenkelaar deze schaakstukken lenen.Heb je deze opening gemist? Geen probleem. Hier kun je de opening nog een keer bekijken: https://youtu.be/y9NNj1jpnhgDe schaakacademie (Karel van Delft) heeft geholpen bij het organiseren van deze opening. Wil je meer weten over de schaakacademie Apeldoorn en wat deze doet? Kijk dan op www.schaakacademie.nl.

In de zomermaanden zullen er waarschijnlijk meer schaakactiviteiten georganiseerd worden in het park. Dan worden de drie picknicktafels aan de andere kant van het fietspad ook "opgetuigd" met meerdere schaakborden en zal er voor meerdere schaakliefhebbers tegelijkertijd de mogelijkheid zijn om een partijtje te spelen. Hou ook onze facebookpagina in de gaten.

Ter info: RTV Apeldoorn is ook nog steeds te bekijken via https://www.rtv-apeldoorn.nl, maar zit helaas niet meer op de kabel.